divendres, 25 de maig del 2018

A un any de les eleccions

Publicat al butlletí del Grup Municipal d'ERC Roses el maig del 2018

D'aquí a un any, els ciutadans estan convocats, de nou, a escollir els seus representants locals. Les eleccions municipals són sempre importants. En funció del seu resultat es determinarà l'eficàcia i la forma com es prestaran uns serveis públics essencials que depenen dels ajuntaments, així com els fonaments del model de ciutat que es desenvoluparà durant els pròxims anys.

Estem en un moment especial. Es fa difícil poder preveure com estarà el país d'aquí a un any, però previsiblement la situació de repressió antidemocràtica seguirà persistint en diferents formes i àmbits. Aquesta realitat impregnarà de forma inevitable les municipals, i sens dubte formarà part dels discursos i campanyes de les diferents candidatures.

No obstant això, cal fer un esforç per no perdre mai de vista tot el que ens juguem en aquestes eleccions. Els ajuntaments són l'administració més pròxima als ciutadans, i representen una part essencial de l'estat del benestar, la cohesió social i de la lluita contra les desigualtats. El republicanisme serà, des dels municipis, una força essencial tant per conquerir espais de llibertat com per assegurar millores de la qualitat de vida dels ciutadans. Hem de ser fidels a aquest ideal i plantejar un projecte engrescador, seriós, solvent i coherent per gestionar Roses al servei de la majoria de la gent.

Aquesta serà la millor manera de ser útils als nostres ciutadans, a la nostra vila i també al nostre país. Afrontem aquesta tasca amb dedicació i compromís i res serà impossible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada