dimarts, 15 de gener del 2019

Ara, Roses!

Publicat a la Veu el 15/01/2019

El 2019 serà any d'eleccions municipals. Com cada quatre anys, les diferents candidatures presentaran els seus candidats i els seus projectes locals, i els ciutadans decidiran quina serà la direcció que haurà de prendre l'Ajuntament durant els pròxims 4 anys. Enguany, i per segona vegada, tindré l'honor d'encapçalar la candidatura d'Esquerra Republicana. Una candidatura a l'alcaldia que vàrem presentar públicament el Passat 11 de gener al Teatre Municipal.

Els republicans estem treballant per a presentar una candidatura amb vocació municipalista que aglutini persones i sensibilitats diverses, amb capacitat de proposar a la ciutadania un projecte integral de vila republicana: socialment cohesionada, humanament diversa, econòmicament competitiva, fermament empordanesa i sentimentalment orgullosa. Així com un equip humà amb capacitat per a liderar aquest canvi des de les institucions municipals.

En els darrers anys hem observat com Roses ha anat patint una pèrdua d'ambició per part de l'administració local, una desacceleració econòmica i una desafecció creixent entre la ciutadania. Tot això, en mig d'un context social dur, que ha produït el creixement de les desigualtats i les injustícies socials a les nostres viles i barris.Volem recuperar l'orgull d'ésser rosinc, i volem fer-ho de manera col·lectiva, que els ciutadans i ciutadanes tinguin un paper protagonista en el disseny de les polítiques públiques i que paraules com participació o transparència no sonin buides de contingut. Volem un consistori que governi al servei de tots els ciutadans i ciutadanes.

Per aquest motiu, estem fermament convençuts de la necessitat d'articular una candidatura amb vocació majoritària, capaç de liderar un nou govern local, que situï al centre de la política municipal la lluita pel progrés social, el desenvolupament econòmic, la sostenibilitat i la preservació del territori, la transparència en la governabilitat i l'empoderament ciutadà.

Aquesta és la proposta que volem oferir als ciutadans de Roses, amb l'esperança de guanyar-nos la seva confiança i poder estar al capdavant de la Casa Mallol durant els 4 anys que vénen. El compromís és ferm i l'esperança és absoluta! Som-hi!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada