divendres, 25 de febrer del 2011

TOTS AMB EL GIRONA

Demà el Girona juga al camp del Vila-Real B, un partit que pot dur l'equip, per primera vegada des que va arribar a la 2A, a posicions de play-off. El repte de pujar a primera a principi de temporada semblava impossible, però la gran temporada dels homes de Raül Agnè permet que l’afició pugui somiar !!

L’entrenador del Girona, Raül Agné, ha explicat aquest divendres, un dia abans d’enfrontar-se al Villarreal B que ara “estem en un moment molt important de la temporada i intentarem consolidar aquest rendiment”. El responsable tècnic blanc-i-vermell considera que l’actual moment del Girona té poc a veure amb el partit contra el Villarreal B de la primera volta: “anem a Castellló a guanyar, a veure si els podem tornar la moneda”.

Sobre el filial del “submarí groc” el de Mequinensa afirma que “el Villarreal B és un equip amb molt, molt, potencial individual. Potser han perdut una mica el joc tan fluid que tenien l’any passat però a nivell individual treuen coses d’allà on no hi ha rés. És un equip molt vertical, de transicions molt ràpides”.

En els darrers partits, tant a casa com a fora, el Girona té un públic fidel i massiu. Agné es mostra feliç amb la il·lusió que s’està generant: “Precisament quan jo vaig arribar aquí vaig intentar treure el victimisme que a vegades tenia el Girona. Jo no vull dir que s’ha de pujar de categoria o fer el play off però el que sí no vull és anar de víctima. Aquesta il·lusió la generen els rendiments dels jugadors, que a dia d’avui és esplèndid”.

Demà seré a Vila-Real per animar l’equip, juntament amb 600 aficioants més del Girona. En total serem 10 busus !!!


ultim ascens del Girona a 2A:



Visca el Girona

Salut i Intendència !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada