divendres, 18 de febrer del 2011

ESPANYA TALLA TV3 AL PAÍS VALENCIÀ

Avui hem assistit a un nou exemple de l’ofensiva espanyolista contra la cultura catalana. El govern feixista i corrupte de Francisco Camps ha obligat a l’associació “Acció Cultural al País Valencià” a tancar els seus repetidors que permetien poder veure TV3 al País Valencià.
Aquest fet suposa un atac contra directa i sense contemplacions contra la cultura catalana i contra la llibertat d’expressió, pròpia de governs dictatorials. Un més, perquè no és el primer ni serà l’últim.
Fa unes setmanes, també es va intentar impedir l’ensenyament en català a les escoles catalanes, i avui mateix el tribunal constitucional ha dit que considera no permetrà que els catalans puguin decidir en consultes els assumptes d’interès per Catalunya.
Davant de tot això, jo només em pregunto :

- Fins quan els catalans seguirem tolerant aquesta situació ?? fins quan seguirem dins un estat en constant ofensiva contra Catalunya ?? fins quan seguirem aguantant els atacs de un país al que, a més, ens obliguen a mantenir ??

Per acabar, vull aprofitar per felicitar des d’aquí a tots els valencians que durant anys han estat lluitant contra la imposició del govern tirànic de Camps i han intentat fins a l’últim moment que no acabessin les emissions de TV3. Si al principat tots els que ens fem anomenar “catalanistes” ho fóssim la meitat que ells ja faria anys que seriem lliures.

VISCA ELS PAÏSOS CATALANS LLIURES !!!
  
"T’adones, amic. Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no els agrada que es parle, s’escriga o es pense." Ovidi Montllor

1 comentari:

  1. No ha sigut espanya trós de ferro, ha sigut el senyor Camps, valencià de tota la vida. Eixe es un fill de puta, pero jo que soc valencià, castellanoparlant de sempre, te dic que açi tornarem a vore TV3, per que es necessaria. El que jo vull saver es si es pot vore o s'ha pogut vore Canal 9 a Catalunya cap volta... canviarem canal 9, perque no ens agrada. Espanya no es el problema, el problema es la gent que compartim aquesta terra, la terra de tots, qualsevol terra. Vinga animat que ja queda només un poquet per que els pobles valencià i català s'apropen com a germans que som. Una abraçada.

    ResponElimina