dijous, 15 d’octubre del 2020

Toni Martínez

Publicat a La Veu el 15/10/2020

Durant les negociacions per formar govern després de les eleccions municipals del 2019 un dels principals objectius que ens vàrem fixar des del grup republicà va ser poder assumir la regidoria de Cultura. Objectiu que, finalment, es va aconseguir.

També en aquelles negociacions es va acordar que un dels dos càrrecs de lliure designació (allò que popularment es coneix com “càrrec de confiança”) seria nomenat per ERC. Aquest perfil de càrrecs acostumen a canviar sempre que hi ha un canvi de govern ja que, per la seva naturalesa, estan pensats no pas per funcionaris de carrera, sinó per assessors que comparteixin la implementació del programa polític de l’executiu.

A la regidoria de cultura hi treballava com a càrrec de confiança en Toni Martínez, que havia estat nomenat per l’anterior govern (concretament per GdP) l’any 2015. La tasca d’en Toni durant els 4 anys que va treballar a la regidoria generava un consens gairebé absolut. S’havia aconseguit dinamitzar equipaments com Ca l’Anita, reactivar la programació teatral i donar una continuïtat i coherència a l’oferta cultural. La tasca era evidentment positiva. Davant d’aquesta constatació, la nostra postura va ser clara: no podíem desaprofitar aquest talent.

Per aquest motiu li vàrem traslladar que la nostra voluntat era poder seguir comptant amb ell durant aquest mandat. Afortunadament per tots, va acceptar l’oferta i va seguir desenvolupant la tasca i participant també en nous projectes, com ara els cicles “Fem Memòria”, que recupera episodis propis de la història de la vila. 

Aquest passat mes de setembre, en Toni va deixar l’Ajuntament per continuar amb la seva carrera professional. Ens deixa 5 anys de feina incansable i de qualitat que ha estat clau per fer un pas endavant en l’oferta cultural que ofereix l’Ajuntament de Roses. En el ple del mes passat, l’alcaldessa va fer públic un agraïment en nom de tots els grups que avui vull recuperar per acabar aquestes ratlles. Persones com en Toni són les que necessita la cultura i també les que necessiten les administracions. El llegat que ens deixa perviurà i serà responsabilitats dels que ens quedem al consistori cuidar-lo i engrandir-lo. Moltes gràcies per la feina feta, Toni. I molta sort en aquesta nova etapa que segur que serà tan o més exitosa que la darrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada